Aannemers
Aannemersbedrijf Gerrits in
De Schiphorst
<<=Terug naar plaats De Schiphorst
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in De Schiphorst!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Gerrits
Schiphorsterweg 9
7966 AB De Schiphorst

tel: 0522-443653

Extra informatie

Aannemersbedrijf Gerrits is een professioneel bouwbedrijf uit De Wijk en staat voor kwaliteit van de leefomgeving en voor een doelgerichte en gedegen aanpak van projecten, van begin tot het eind voor de regio's Drenthe en Overijssel. Wij stellen ons de volgende vragen: wat is het probleem? Wat zijn de motieven? Waar liggen de belangen? Vervolgens gaan wij met ons getraind oog voor u aan de slag.   
Nieuwbouw, verbouw, aanbouw 
 
De diensten die wij als bouwbedrijf bieden zijn: 
 
•nieuwbouw 
•verbouw 
•onderhoud 
•renovatie 
•vergunningen 
•levering en verkoop van materiaal op bestelling 
 
Zoals u ziet zijn onze diensten divers. Voor iedere dienst geldt echter een absolute kwaliteitsgarantie. Meer informatie? Neem contact op met Aannemersbedrijf Gerrits. 
 
Origineel ontwerp? 
 
Uw idee begint bij een goed plan, hier kunnen wij u in een vroeg stadium bij helpen. 
 
Aannemersbedrijf Gerrits is thuis in: 
 
•Ontwerp 
•Vormgeving/Kleurstelling 
•Technische bouwtekeningen 
•3D impressie 
 
Wij denken graag met u mee en wij zijn altijd op de hoogte met betrekking tot ontwikkelingen van nieuwe materialen en producten. Door deze aspecten te combineren geeft dit altijd een verrassend resultaat. 
 
Nieuwbouw 
 
Bent u voornemens een nieuw huis te bouwen? Aannemersbedrijf Gerrits denkt graag met u mee. Door onze ervaring kunnen wij in samenwerking met onderaannemers het huis voor u bouwen waar u altijd al van gedroomd heeft. U kunt bij ons terecht voor het hele traject: Van ontwerp, tot het aanvragen van de vergunningen, tot de daadwerkelijke uitvoering. 
 
Verbouwingen 
 
Als bouwbedrijf uit De Wijk verzorgen wij uw verbouwingen. Ieder project krijgt dezelfde aandacht en wij komen altijd met oplossingen op maat. Wij kunnen uw huis vanaf de fundering tot aan het dak voor u verbouwen. Met een team van professionals voldoen wij altijd aan al uw specifieke wensen en eisen. Voor gedegen advies over uw verbouwingen kunt u ook bij ons bouwbedrijf terecht. Neem contact op voor meer informatie. 
 
Renovatie/Aanbouw 
 
Bent u op zoek naar meer wooncomfort? Dan is een aanbouw een perfecte oplossing. Wij zullen er voor zorgen dat de aanbouw in stijl is met uw woning. Dit betekent niet per definitie dat het een kopie van uw woning hoeft te zijn. Als het maar te allen tijde esthetisch verantwoord is. Wilt u een mooie nieuwe serre, veranda, overkapping of misschien een carport? Geen probleem, ook dan bent u bij Aannemersbedrijf Gerrits aan het juiste adres. 
 
Overige diensten 
 
Ook bij kleinere verbouwingswerkzaamheden zoals de renovatie of inbouw van badkamers kunnen wij u als bouwbedrijf in De Wijk van dienst zijn. Door onze visie over kleurstelling en materiaal combinaties, slagen wij er altijd in om er een unieke badkamer van te maken. Verder maken wij in onze werkplaats ook op maat gemaakte (bad) meubels. Zo heeft u een badkamer die helemaal bij u past. 
 
Professionele aanpak 
 
Om de kwaliteit van onze bouwprojecten in de regio De Wijk, Meppel, Hoogeveen en Zwolle te kunnen waarborgen gaan wij altijd voor de juiste aanpak. Wij komen graag een keer bij u langs om de situatie te bekijken. Ideeën moeten groeien. Daarom is het verstandig om dat in een vroeg stadium met ons te bekijken. Waar voor u de moeilijkheden liggen zien wij oplossingen. Wij maken een plan op maat die aansluit bij uw wensen. Door onze ervaring kunnen wij rekening houden met een budget en een raming geven van de bouwkosten. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden. Wij hebben er zin in. 
 
Levering en verkoop materiaal 
 
Goed materiaal maakt het verschil. U kunt bij ons uw materialen bestellen voor de bouw. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die opgewassen zijn tegen ieder project. Neem contact op als u meer wilt weten over de levering en verkoop van materialen van ons bouwbedrijf. 
 
Duidelijke prijsafspraken 
 
Voorafgaande aan onze werkzaamheden voorzien wij u eerst van een heldere offerte en vervolgens maken wij duidelijke prijsafspraken. Dit zorgt ervoor dat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. U weet wat u kan en mag verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Effectief en professioneel. 
 
Kwaliteit in alle diensten 
 
Ten slotte garanderen wij natuurlijk kwaliteit in alle bouwprojecten en diensten die wij u als bouwbedrijf uit De Wijk bieden. Ons grote, tevreden en vaste klantenbestand is hier het voorbeeld van. Veel bedrijven en particulieren, maar ook gemeentes en instanties weten ons altijd weer te vinden als zij kiezen voor vakmanschap en doelgerichte oplossingen met betrekking tot uiteenlopende bouwprojecten.