Aannemers
Mulders Bouw & Timmerwerken in
Diessen
<<=Terug naar plaats Diessen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Diessen!

Maak uw keuze:
Mulders Bouw & Timmerwerken
Zijthorst 13
5087 BX Diessen

tel: 06 20738086

Extra informatie

Na het behalen van het aannemersdiploma en gewerkt te hebben bij verschillende bouwbedrijven/aannemersbedrijven is in 2007 Mulders Bouw- en Timmerwerken als eenmanszaak op gericht door Jurgen Mulders.   
Door de brede ervaring en nodige kennis bent U bij ons op het juiste adres voor elke klus, zowel groot als klein. Hierbij werken wij met zorgvuldig geselecteerde partners. Dit heeft een aantal voordelen voor U als opdrachtgever o.a. kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen en een gunstige prijsstelling. 
 
De werkzaamheden die wij verrichten zijn nieuwbouw, aanbouw,verbouwing, renovatie en onderhoudswerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke sector in de regio Hilvarenbeek, Diessen en omgeving. 
 
Kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van gemaakte afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Welke door middel van het kwaliteitskeurmerk worden gegarandeerd. 
 
Diensten 
 
De diensten die wij leveren zijn van het vervangen van een eenvoudig kozijntje tot het realiseren van een complete nieuwbouw woning of verbouwing. Hierbij staan de wensen van de klant centraal en kunnen wij in goed overleg het gehele werk aannemen. 
Nieuwbouw 
 
Mulders Bouw- & Timmerwerken kan voor U het gehele nieuwbouw proces verzorgen. Heeft U alleen nog maar een idee of al concrete plannen? Wij kunnen U adviseren van architect tot aan de eindoplevering van Uw nieuwbouw. Hierbij staan meedenken, adviseren en goed overleg centraal. 
Verbouwing 
 
Door veranderende behoefte of smaak wilt U Uw woning laten verbouwen of uitbreiden. Hierbij wilt U dat de overlast tot een minimum beperkt blijft, dus moet er goed en efficiënt gewerkt worden. Wat vooral van belang is zijn duidelijke afspraken en een goede planning. Dit zijn een aantal punten die bij Mulders Bouw- & Timmerwerken vanzelfsprekend zijn. 
Onderhoud & Renovatie 
 
Goed onderhoud is belangrijk. Veel kunt u zelf, maar voor de grotere klussen hebt u misschien een vakman nodig. Onderhoud van uw woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Wij hangen nieuwe deuren, vervangen kozijnen of gevelelementen. Ook vervangen we voor u dakgoten, boeiboorden en dakkapellen. 
 
Heeft u een bestaande woning, die u (gedeeltelijk) wilt vernieuwen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Geheel naar uw wens renoveren wij uw pand, zodat uw woning weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Bij renovatie kunnen karakteristieke eigenschappen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Ook binnen denken we met u mee op het gebied van renovatie, bijvoorbeeld bij een nieuwe keuken of badkamer.