Aannemers
Aannemersbedrijf Granneman B.V. in
Leidschendam
<<=Terug naar plaats Leidschendam
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Leidschendam!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Granneman B.V.
Huyssitterweg 37
2266 HE Leidschendam

tel: 071-5803333

Extra informatie

Aannemersbedrijf Granneman B.V. combineert ouderwets vakmanschap met moderne, duurzame bouwtechnieken. Het familiebedrijf is sinds de oprichting in 1930 uitgegroeid tot een allround bouwonderneming waar kwaliteit, flexibiliteit, oog voor detail en persoonlijk contact met de opdrachtgever hoog in het vaandel staan.   
Wij spannen ons tot het uiterste in om elke opdracht — of het nu gaat om kleine onderhoudswerkzaamheden of om een groot nieuwbouwproject — met volledige aandacht en conform uw specifieke wensen te realiseren. 
 
Wij leveren onze diensten onder andere aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers, projectontwikkelaars, beleggers, VVE-beheerders, onderwijsinstellingen en diverse overheden. 
 
Door de korte lijnen binnen onze onderneming is de directie in elke fase van het bouwproces nauw bij de uitvoering betrokken, en kunnen wij flexibel inspringen op elke situatie. Kenmerkend voor het bedrijf is de platte organisatiestructuur met de cultuur van een familiebedrijf, waar onder het personeel een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heerst. 
 
Ons bedrijf beschikt over een modern ingerichte timmerfabriek waarin wij op basis van de laatste technieken met flexibele levertijden alle soorten machinale timmerwerken kunnen vervaardigen.