Aannemers
Aannemersbedrijf De Stip in
Mook
<<=Terug naar plaats Mook
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Mook!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf De Stip
Kerkstraat 27B
6585 AV Mook

tel: 06-46323990

Extra informatie

Bij Aannemersbedrijf De Stip bent u wat betreft de bouwtechnische zaken aan het goede adres. Het maakt bij ons niet uit hoe klein het werk is, maar ook grotere werken nemen wij aan, denk hierbij aan aanbouw, verbouw, maar ook de nieuwbouw van een woning.   
Luisteren naar de klant is zeer belangrijk, daarom stellen we bij opname van een offerte samen met de klant een pakket van eisen op waarmee we gaan werken. Ook tijdens het bouwproces houden we nauwkeurig contact met de opdrachtgever om hen een transparant inzicht te geven in de zaken welke zich afspelen op de werkvloer. 
 
Onze sterke punten zijn: Ons grote gevoel voor verantwoordelijkheid, transparant handelen en afspraak is afspraak. Verder leveren we vakwerk af en werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Wij werken alleen met het beste van het beste. Dat geldt ook voor ons personeel en eventuele onderaannemers. 
 
Duurzaam bouwen is tegenwoordig een hot item, wij zien daar de noodzaak ook van in en daarom zijn wij ook op de hoogte van de huidige ontwikkelingen. Mocht de interesse in duurzaamheid er zijn, vraag dan naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee! 
 
Geschiedenis 
 
In 1987 startte Piet van Stippent, “Aannemersbedrijf De Stip” om hiermee een eigen onderneming te starten. Na jaren ge- en verbouwd te hebben besloot hij om in Oktober 2006 het bedrijf over te dragen aan zijn zoon, Geert-Jan van Stippent. 
 
Geert-Jan heeft de ambitie om het bedrijf te laten groeien en is hiermee ook druk bezig. Sinds mei 2010 is hij dan ook in het bezit van het Aannemersdiploma. 
 
Certificering 
 
Aannemersdiploma 
 
Aannemersbedrijf De Stip is een gecertificeerd bedrijf dat in het bezit is van een Aannemersdiploma voor de Burger- en Utiliteitsbouw, behaald bij het KOB (de Kader- en Ondernemersopleiding in de Bouw). 
 
VCA 
 
Al onze werknemers zijn VCA gediplomeerd 
 
BHV 
 
Al onze werknemers zijn BHV, Bedrijfs Hulp Verlener. 
 
Werkgebied 
 
Wij zijn werkzaam in het gebied dat bereikbaar is binnen 30 minuten rijden vanaf onze standplaats. Hoofdzakelijk werken we in Limburg Noord, Noord Brabant en Gelderland Zuid. We bedienen onder andere Wijchen, Mook, Nijmegen, Malden, Gennep, Milsbeek, Oeffelt, Plasmolen, Molenhoek, Lent, Elst, Arnhem, Venlo, Venray, Cuijk, Groesbeek, Beers, Uden, Heumen, Sint Hubert, Boxmeer, Afferden, Nieuw Bergen, Oss, ’s Hertogenbosch, Beuningen, Druten, Veghel. Voor alles buiten de 30 minuten reisafstand worden voorrijdkosten gerekend. 
 
 
Werkzaamheden 
 
Wij hebben alle discipline’s in huis voor kleine werkzaamheden, echter wanneer er veel werk voor een bepaalde discipline is, werken wij met uiterst bekwame onderaannemers.  
 
Evenals onze werkzaamheden zijn deze onderaannemers de allerbeste. Wij steken onze handen in het vuur voor deze mensen en nemen alle verantwoordelijkheden. 
 
Een greep uit de discipline’s:  
All-round, Metselaar, Stucadoor, Schilder, Electriciën, CV Installateur, Timmerman, Dakdekker.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Kozijnen  
  • Metselwerk  
  • Timmerwerk  
  • Toilet  
  • stucadoor  
  • woningen