Aannemers
Aannemersbedrijf Bertens Bouw BV in
Tilburg
<<=Terug naar plaats Tilburg
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Tilburg!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Bertens Bouw BV
Polluxstraat 8
5047 RB Tilburg

tel: 013-5421151

Extra informatie

Welkom bij Aannemingsbedrijf Bertens Bouw   
Op de site laten we zien waar we als middelgroot aannemersbedrijf in Tilburg voor staan: een familiebedrijf, dat in de voorbije decennia voortdurend een groei heeft laten zien. Klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit waren daarbij de sleutels. 
 
Bouwen met passie voor onze opdrachtgevers uit de verschillende segmenten van de markt: voor overheid, bedrijfsleven en of particulier, iedere opdracht is weer een uitdaging om onszelf als aannemingsbedrijf en uw verwachtingen te overtreffen. 
 
 
Particulieren 
 
Ook voor kleinere verbouwingen van particulieren zoals een aanbouw of verbouw van een woning bent u bij ons aan het juiste adres. Open transparante calculaties zijn de basis voor een af te geven begroting, zonder verassingen achteraf. 
Deskundige begeleiding en adviezen, die we op grond van jarenlange ervaring als aannemingsbedrijf kunnen geven. Dit garandeert, dat de opdracht voortvarend en met inzet van ons gemotiveerd team vakkundig wordt opgepakt. Vergeet daarbij ook niet onze nazorg. Onze service gaat verder ook na een officiële oplevering van het werk en ……. afspraak is afspraak. 
 
 
Bedrijven 
 
Aannemingsbedrijf Aannemersbedrijf Bertens Bouw BV realiseert ook projecten voor middelgrote bedrijven. 
Van kantoorgebouw ,bedrijfsruimten, hallen tot stallen voor de agrarische sector om u een idee te geven. Realisatie binnen de geplande tijd en kosten zijn ook hier belangrijke terugkomende eisen van onze klanten. We noemen dit ontzorgen van de opdrachtgever. Tijdige terugkoppeling op de bouwvergaderingen en toezicht en bewaking tijdens het gehele bouwproces leiden tot het behalen van de vooraf gestelde doelen en termijnen. 
Bij deze manier van werken hoort ook een communicatie tijdens het bouwproces tussen u en ons bedrijf, die direct en effectief is met zeer korte lijnen. 
 
Duurzaam bouwen 
 
Steeds vaker zien we de wens om duurzaam te bouwen als leidraad in ons bestek. 
Onze samenleving en ons milieu stellen iedere keer weer hogere eisen, waaraan voldaan moet worden. Bertens Bouw volgt deze ontwikkelingen op de voet. 
Bouwprocessen veranderen op dit punt voortdurend als ook innoveren de materialen sterk. Hierdoor is er in de loop van de tijd ook meer keuze gekomen. Gelukkig heeft dit daardoor niet altijd een kostprijsverhogend effect. Zo werken u en wij samen aan een verbetering van woon- en leefmilieu. Bouwen aan een betere wereld voor nu en later! 
Wij adviseren u graag en tonen alternatieven waarbij de K van kwaliteit op meerdere aspecten wordt ingevuld.