Aannemers
Aannemersbedrijf P Waljaard in
Voorburg
<<=Terug naar plaats Voorburg
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Voorburg!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf P Waljaard
Prins Hendrikstraat 77/A
2271SV Voorburg

tel: 070-3862445

Extra informatie

Welkom bij ons bouwbedrijf in Voorburg   
Moet het goed en met het beste resultaat gebeuren? Dan is Aannemersbedrijf P. Waljaard uit Voorburg uw bouwbedrijf! 
 
Aannemersbedrijf P Waljaard uit Voorburg is een gespecialiseerd bouwbedrijf dat al sinds 1935 een begrip is in de regio. Zonder gedoe en met respect voor uw wensen en eisen voeren wij de werkzaamheden uit. Gewoon eerlijk, en vooral goed! Wij werken voor woningbouwverenigingen, VvE's, kantoren en vele particulieren. En met perfect resultaat. U kunt ons bouwbedrijf inhuren voor kleine en grotere onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. 
 
Met een team van uitsluitend vakmensen, die nooit opgeven tot u tevreden bent, staan wij garant voor een esthetisch en functioneel eindresultaat. Wij komen onze afspraken altijd na en leveren uitsluitend kwaliteit. Deze is op de hoogte van alles wat met uw project te maken heeft en kan u te allen tijde van de benodigde informatie voorzien. 
 
Zo werken wij. Eerlijk, overzichtelijk en vooral goed! Tel daar onze opvallend betaalbare prijzen bij op en de keuze voor ons bouwbedrijf te Voorburg is eigenlijk snel gemaakt, toch? 
 
Op onze website vindt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u echter vragen hebben, een vrijblijvende offerte willen ontvangen of meer willen weten over ons bouwbedrijf, neem dan gerust contact met ons op. Aannemersbedrijf P. Waljaard gaat graag voor u aan de slag! 
De diensten van ons bouwbedrijf 
 
U kunt bij ons bouwbedrijf in Voorburg terecht voor vrijwel alle bouwwerkzaamheden. Om het u makkelijk te maken hebben wij deze in drie categorieën onderverdeeld. Deze zijn: 
 
  • renovaties 
  • verbouwingen 
  • onderhoud 
 
Aannemersbedrijf P Waljaard werd in 1935 opgericht door grootvader Piet Waljaard, de werkplaats in die tijd was gewoon de schuur achter het huis in de Emmastraat in Voorburg. 
Als er hout bezorgd werd, dan werden het schuifraam in de voorkamer en de stolpdeuren in de achterkamer opengezet en dan ging het hout zo door de woonkamer naar de "werkplaats" om bewerkt te worden. 
 
In 1937 werd een werkplaats gehuurd aan de Loolaan in Voorburg en hierna kwamen ook de zoons Piet en Bert Waljaard bij het bedrijf werken. In die tijd werden veel verbouwingen gedaan bij particulieren en winkels van o.a. een grote slagerijketen uit die tijd. Het vervoer in bestond uit een handkar en later een bakfiets. 
Tijdens de oorlogsjaren werd op kleine schaal doorgewerkt bij hoofdzakelijk particulieren. Ook werden aan de werkplaats o.a. naaikistjes gemaakt. In 1942 werden de beide zoons mede-eigenaar van het bedrijf en werd de naam veranderd naar "Aannemersbedrijf P. Waljaard & Zonen". Er werden ook enige personeelsleden aangenomen. 
In 1967 traden grootvader Piet Waljaard en oom Piet terug en werd Bert de eigenaar van het bedrijf. De naam veranderde toen in "Aannemersbedrijf L. Waljaard B.V." In 1968 kwam Bert's zoon Piet als timmerman bij het bedrijf werken. 
In 1990 werd Piet de nieuwe eigenaar van het bedrijf en veranderde de naam weer in het oorspronkelijke "Aannemersbedrijf P. Waljaard". Momenteel zijn er zo'n 13 full-time medewerkers in vaste dienst en werken wij met diverse vaste onderaannemers, zoals stukadoors, tegelzetters, loodgieters en dergelijke. Met de meeste van hen hebben wij al vele jaren een goede relatie.