Aannemers
Aannemersbedrijf Scholting Bouw in
Weurt
<<=Terug naar plaats Weurt
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Weurt!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Scholting Bouw
Jonkerstraat 41
6551 DD Weurt

tel: 024-3778860

Extra informatie

Met meer dan 34 jaar bouw ervaring bent u bij Aannemersbedrijf Scholting Bouw aan het juiste adres voor een verbouwing, renovatie nieuwbouw of diverse andere bouwkundige werkzaamheden.  Na alle benodigde diploma’s gehaald te hebben is Mario Scholting in 1979 begonnen als metselaar bij een kleinschalig bouwbedrijf. Bij dit bedrijf werden allerlei verschillende bouw werkzaamheden verricht. Van een kleine simpele verbouwing tot complete nieuwbouw. 
Hierdoor is er in de loop der tijd een groot assortiment aan kennis verschaard. Een badkamer verbouwen, een aanbouw, een dakkapel plaatsen, stucadoors werkzaamheden, loodgieters werk, electra, vloeren of misschien wel een een schuur plaatsen? Het is bij Aannemersbedrijf Scholting Bouw geen probleem. 
Doormiddel van de juiste contacten in de loop der tijd verzameld te hebben kunnen wij u diverse materialen tegen zeer aantrekkelijke prijzen leveren. 
Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen die in Nederland zijn opgeleidt en volgens de Nederlandse normen werken. Zodat u niet voor onaangename verassing komt te staan!