Aannemers
Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV in
Leidschendam
<<=Terug naar plaats Leidschendam
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Leidschendam!

Maak uw keuze:
Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV
Oude Trambaan 50
2265DA Leidschendam

tel: 070-3209212

Extra informatie

Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV   
  • Een bedrijf waar u op kunt bouwen. 
  • Hooggekwalificeerd personeel. 
  • Dat schept vertrouwen. 
 
Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV houdt zich bezig met nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw- en utiliteitssector. 
 
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de woningbouw en het bouwen voor de gezondheidszorg. Ook andere gebouwen zoals scholen en overheidsgebouwen behoren tot onze portefeuille. U treft verspreid over het land meer dan 500 toonaangevende projecten die op onze naam staan. 
 
Logisch dat veel gemeenten en landelijk bekende organisaties en instellingen tot onze vaste klanten behoren. 
 
Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. heeft een vaste groep van circa 40 medewerkers in dienst. Van persoon tot persoon hebben zij verstand van hun vak. De gemiddelde jaren van de dienstverbanden van ons personeel bewijzen dat Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. een prettige werkgever is. Voor klanten is er daardoor het voordeel dat u altijd met bekende en vertrouwde mensen te maken heeft. 
 
U treft Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. voornamelijk in de randstad aan, maar ook in de provincies Brabant en Noord-Holland. Voor nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft eveneens ruime ervaring in grootschalige renovatie en uitbreiding van bestaande gebouwen. Vooral in de gezondheidszorg en scholenbouw hebben we zo veel projecten naar tevredenheid uitgevoerd. 
 
Bekend zijn onze projecten waar we een combinatie van appartementen en een school hebben verwezenlijkt. Voor de opdrachtgever een buitengewoon financieel aantrekkelijk initiatief van ons bouwbedrijf. Projecten in onder andere Vleuten/De Meern, en Voorschoten zijn een overtuigend bewijs hiervan. De gebruikers zijn enthousiast, wij weten zeker dat u dat ook zult zijn. 
 
Onze projecten in de gezondheidszorg zijn toonaangevend. Het Delta Psychiatrisch Ziekenhuis, het project Breede Vliet van Stichting De Waarden en DrieMaasStede van Argos Zorggroep zijn recente voorbeelden. 
 
Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV ontwikkelt ook woningbouwprojecten. Zowel zelfstandig als in opdracht van beleggers, waaronder AM wonen, Bouwfonds en Achmea. Ook heeft Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. in het verleden diverse verbouwingen en nieuwbouw gepleegd in de Amsterdamse Dierentuin Artis. De nieuwe entree met de vernieuwde kassa’s en het planetarium met het bekende koperen dak staan op onze naam. We bouwden ook de verblijven voor de nijlpaarden en de gorilla’s en de apenrots. 
 
Het bouw- en ontwikkelbedrijf wordt geleid door Jan van der Sloot. De directie handhaaft bewust de bekende naam van het bedrijf dat in januari 2011 haar 10-jarige voortzetting vierde. De vestigingsplaats Leidschendam, waar grondlegger Tetteroo zijn oorspronkelijk aannemingsbedrijf begon, blijft in ere. 
 
Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling bv is zowel bij Woningborg als BouwNed ingeschreven. De keurmerken die deze organisaties hebben, betekenen dat Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling bv voldoet aan de eisen op het gebied van bouwen en alles wat daar bij komt kijken. Als Woningborg-aannemer voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Met het Milieu en Veiligheid wordt terdege rekening gehouden. Hiervoor is Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV V.C.A. gecertificeerd. 
 
De Klant & Koper 
 
Vaak wordt er niet bij stilgestaan, maar voor veel kopers van woningen is het éénmalig dat men een huis geheel zelfstandig naar wens laat aanpassen door middel van meer– en minderwerk. Via de medewerkers van onze afdeling Kopersbegeleiding, kunt u een belangrijk en betrouwbaar advies krijgen, zij zullen kopers in en tijdens het gehele bouwproces vrijblijvend ondersteunen. Door ervaring in zeer uiteenlopende bouwprojecten kan onze afdeling Kopersbegeleiding u bij de vele technische aspecten van de bouw met kennis begeleiden. Daarbij staat de prijs- kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel. Geheel in overeenstemming met de wensen van de koper die vooraf getoetst zijn, wordt op deze manier een woningbouwproject door ons gebouwd. De eigenaren van een nieuwe woning moeten na oplevering helemaal tevreden kunnen zijn over het totale eindresultaat! Persoonlijk contact met de kopers vanaf het ontwerp en tijdens alle bouwfasen vinden wij daarom heel erg belangrijk. Kopers blijven op die manier nauw betrokken bij het gehele bouwproces.