Aannemers
Aannemersbedrijf Cuppens +zn in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Nijmegen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Cuppens +zn
Lagelandseweg 46
6545 CE Nijmegen

tel: 024 - 3778856

Extra informatie

CUPPENS+ZN BOUWT VERTROUWD   
Aannemersbedrijf Cuppens +zn bestaat uit meerdere bedrijven: het aannemersbedrijf, de timmerfabriek, 
het interieur-bouwbedrijf en het installatiebedrijf. Er heerst een perfecte samenwerking tussen 
de afzonderlijke bedrijven, omdat de activiteiten in elkaars logische verlengde liggen. 
Met deze sterke samenwerking benoemen we tevens ook 
de kracht van Aannemersbedrijf Cuppens +zn. 
 
De activiteiten van het aannemersbedrijf betreffen: nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie, service en onderhoud. Alle bedrijven onder één kap met één centraal aanspreekpunt. Het bedrijfsbureau fungeert als het centrale aanspreekpunt. 
Vanuit hier vindt het klantencontact plaats en wordt het personeel aangestuurd. 
Eén centraal aanspreekpunt ligt ook in de filosofie van het bedrijf: alle bureaucratische hobbels voor de klant weghalen en makkelijk benaderbaar blijven voor iedereen. 
 
SERVICE / ONDERHOUD 
 
Service en onderhoud vallen logischerwijs binnen de taakopvatting van een volwaardig bouwbedrijf zoals Aannemersbedrijf Cuppens +zn. De onderhoudsploegen zijn doorlopend actief met totaalonderhoud voor onder meer vastgoedbeheerders, woningstichtingen, scholen en pensioenfondsen. In de afgelopen jaren is deze ploeg uitgegroeid tot een eigen afdeling binnen het bedrijf met nu dus ook een eigen locatie. 
 
INTERIEURBOUW 
 
Van meedenken over het schetsontwerp tot en met realisatie gaan we uit van uw wensen en uw budget. Daarbij verliezen we het eindresultaat (alles moet fraai ogen en perfect werken) niet uit het oog. Ons doel is immers dat u prettig woont/werkt in een interieur zonder zorgen. 
Want het vakmanschap om complete winkelinrichtingen te ontwerpen, produceren en plaatsen, passen wij uiteraard ook in uw woning toe. 
 
INSTALLATIETECHNIEK 
 
Installaties worden steeds belangrijker in het bouwproces. Een goede afstemming tussen bouw en installatietechniek is ondermeer een expertise bij Aannemersbedrijf Cuppens +zn. 
 
TIMMERFABRIEK 
 
De timmerfabriek werkt actief voor zowel bedrijven, instellingen, overheid als particulieren. Hierin hebben de vaklieden werkervaring opgebouwd met het op maat maken van ramen, deuren, kozijnen, betimmeringen en lambriseringen. Gemaakt met de modernste technieken en waar authentieke uitstraling en detaillering samenkomen tot één product in uiteenlopende stijlen, van middeleeuws tot strak modern.