Aannemers
KlokBouw in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Nijmegen!

Maak uw keuze:
KlokBouw
Energieweg 71

6541 CZ Nijmegen

tel: (0)24 3741577

Extra informatie

Over ons   
KlokBouw in Nijmegen, is een vooraanstaand bouwbedrijf dat vernieuwing en innovatie opzoekt voor maximale kwaliteit tegen scherpe prijzen. 
 
We blijven onze bouwprocessen vernieuwen om de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs te leveren.  
 
Innovatieve concepten 
 
Zo ontwikkelden we het BaseHome concept: Het innovatieve antwoord van KlokBouw op de vraag naar betaalbare woningen. Tevens werd samen met HeRe Projecten het full-service renovatieconcept EcoVeren ontwikkeld. Hiermee ontzorgen we woningcorporaties in hun streven om bestaande gebouwen duurzaam en klimaatneutraal te maken.  
 
Design & Construct 
 
Lean bouwen, BIM en contractvormen zoals Design & Construct hebben we al jaren in onze werkprocessen opgenomen. Ook zijn we samen met opdrachtgevers bij een aantal projecten verregaande ketensamenwerking aangegaan. Onlangs is KlokGroep Integrale Projecten (KGIP) opgericht om het toenemende aantal DBFM (Design, Build, Finance & Maintain) opgaves op te pakken. Hierdoor kunnen we -als risicodragende partner- grootschalige integrale projecten aan. In de bedrijfsvoering, ontwikkeling en uitvoering van projecten wordt structureel aandacht geschonken aan MVO en duurzaamheid. Hier is KGIP tevens verantwoordelijk voor. 
 
Divisies KlokBouw 
 
Het belangrijkste marktgebied van KlokBouw is Midden- en Zuid-Nederland, maar we hebben ook diverse projecten gerealiseerd in de rest van het land. Momenteel zijn we bijvoorbeeld bezig met een groot project in Bodegraven. 
 
KlokBouw is onderverdeeld in vier divisies. Iedere divisie heeft zijn eigen specialisatie om de diverse markten optimaal te kunnen bedienen. U vindt onze referenties en lopende projecten ook onderverdeeld per divisie.  
 
Klokbouw Wonen 
 
Klokbouw Wonen: Grondgebonden woningen, waaronder ons woningconcept BaseHome  
 
KlokBouw B&U 
 
KlokBouw B&U: Burgerlijke- en utiliteitsbouw, bijvoorbeeld zorgprojecten en scholen 
 
KlokBouw Civiel 
 
KlokBouw Civiel: Civieltechnische bouw, bijvoorbeeld waterzuiveringen en parkeergarages 
 
KlokBouw V&O 
 
KlokBouw V&O: Verbouw en onderhoud, waaronder ons procesconcept EcoVeren